tisdag 15 juli 2008

Blue Mountain

I helgen tog vi en tur upp till Blue Mountain. Det kallas sa for att det vaxer Eukalyptus Trad dar som avger ett blatt sken nar solen ligger pa.
Ett helt otroligt vackert omrade som vi maste tillbaks till.

Jag kopte en karta over omradet pa vag upp och dar var vandringslederna utmarkta. Vi siktade in oss pa en och kom fram till ett stalle dar de tidigare haft gruvbrytning.

Stan heter Katoomba och i narheten av stan kan man dels aka linbana over ravinerna men aven aka, den transport de hade under gruvtiden, ett tag som gar langs bergvaggen. Vi hade gjort ett antal stopp under dagen sa nar vi val kom fram till detta var de sa sent att vi bestamde oss for att atervanda och ta en heldag i omradet sa vi aterkommer med mer att beratta.
I Parramatta, dar vi bor nu, finns en sjo med en dam i ena anden. Den var en gang energiforsorjningen till Parramatta. Nu ar det ett fint stalle dit folk aker och tar med sig picknick och kanske en kottbit och grillar pa nagon av de manga grillarna.
Vi gick dit i sondags och promenerade runt och bara tog det lungt en dag.
Se bilder fran Blue Mountains och Lake Parramatta HAR!
Jag har lagt in GPS koordinater vid vissa bilder, kopiera det och ga in pa
www.maps.google.com och klistra in koordinaten i sokfaltet sa ser ni var vi varit!

3 kommentarer:

Susanne sa...

Hej!

Ser att ni har det bra, inte nå avundsjuk =). Har börjat komma in i jobbet lite nu men det är mkt att hålla reda på. Men mest jobbigt är det att jobba så långa dagar (7-17) och att aldrig få sovmorgon. Magen växer och gror, var och lyssnade på hjärtljuden som var 154. Stödjer vår teori om att det är en tjej hehe. Ska försöka skicka ett mail till dig malin med lite mer om livet på op i Enköping. Kram kram /Susanne Karlsson

Hagge sa...

Hejsan Familjen Andersson !
Ni ser ut att ha det riktigt skönt där nere. Det är faktiskt inte konstigt att vi blir avundsjuka på er. Här hemma så har vi semester tyvärr bara en vecka kvar nu. Otroligt vad dagarna går fort. Felix har äntligen lyckats lära sig att cykla på två hjul. Efter mycket tjat och träning så lossnade det till sist. Hälsningar från oss i Sala.

fam Andersson sa...

Kul att ni skriver om er hemma oxå. Vi saknar er!
Snart blir det sommar här, då blir det fler bilder från beachen! ;-)