onsdag 6 maj 2009

Hemresan bokad

Då börjar det bli klart med allt…
Flyttfirman börjar packa våra grejor den 8 juni. Vi flyttar då in på ett hotell i Manly, precis på stranden så det blir härliga två veckor!!! Vi flyger mot Sverige den 23 Juni och landar på Arlanda på kvällen den 24e. Vi ska ju åka vidare direkt upp till norrland så vi stannar en natt på Radisson i Sky City innan vi tar flyget upp till Umeå!

Oscar har 1,5v kvar i skolan innan vi flyttar till ett hus i St Ives. Några vänner skall på semester så vi skall ta hand om huset och vara kattvakt i två veckor. Huset ligger i ett fint område norr om stan och de har egen pool så det blir fin fint!!

Ahh, såg på flygbiljetten att vi kommer åka den nya Airbusen, A380, mellan Sydney och London! det blir häftigt. Tydligen är även turistklassen upphottad i den kärran!

1 kommentar:

Linda Vesterlund sa...

Hej! Jaha så hemresan är redan bokad! Låter bra de så slipper man vara orolig över att ni stannar 1 år till. Nog för jag tror att ni nog hade kunnat tänka er det! Hur länge ska ni vara uppe i Ume då? Får ni inte tillbaka huset när ni kommer hem?