måndag 18 maj 2009

Maltes födelsedagskalas och AFL i ANZ Stadium

I fredags flyttade vi in i Adrian och Ann-Maries hus i St Ives. Känns skönt att bo i hus igen efter nästan ett år i en lägenhet på 3e våningen. Det är ju så klart skönt med att bo i lägenhet, bara att dammsuga och snabbtorka så är allt klart.
Det är ju höst nu så poolen är fylld med löv. Jag rensade igår men trädet ovanför är fortfarande fyllt med löv så det är knappt ngn mening!! Skall uppdatera med lite foton från huset!!

Vi åkte dock tillbaks till Newington i lördags då vi skulle ha Maltes födelsedagskalas, tillsammans med några andra barn som också jusst fyllt år.
Vi drog med alla grejor till en park så barnen skulle få leka av sig lite. Det är minst sagt blandade nationaliteter. Tror det är av de som kom endast ett fåtal som är födda i Australien.
IMG_1560

IMG_1566

På kvällen gick jag och Malin på AFL (Australian Rules - Rugby) i Olympia stadion. Största skälet var nog för att få komma in och se hur det är inne i stadion där spelen hölls 2000. Det är en mäktig stadion som under spelen tog in 150 000 pers. Nu har den byggts om och rymmer “bara” 80 000 vi rugbymatcher.
IMG_1578  Det var en rätt spännande match där Sydney Swans vann mot West cost Eagles med 105 – 101. 

Fler bilder…

1 kommentar:

Erika sa...

Anton satt och räknade upp vilka han ville bjuda på sitt kalas nästa helg....han räknade upp några stycken och sedan sa han Oskar....eller mamma, det går inte va?.....han längtar efter Oskar. Varje gång de pratar om Australien på radio eller TV vill han lyssna. Han var lite orolig när han hörde om alla bränder.
Ha det så bra, Grattis Malte i efterskott!!