torsdag 11 juni 2009

1,5 v kvar, flyttlasset lämnar idag

Nu är det inte mycket tid kvar. Vi har flyttat ut ur lägenheten i Newington till ett hotell i Manly, precis på stranden. helt underbart läge. Synda bara att det är vinter och inte sommar!!!

Idag kommer flyttfirman och packar våra grejor från lägenheten så nu är det bara kvar att städa ur den innan inspektionen nästa vecka.

Vädret har blivit bättre. Det är soligt men rätt kallt. Det kryper ned under 10 gr på nätterna och dagstemperaturen ligger på max 20 gr.

Jag passade på att snorkla i helgen. Det är så klart vatten och det kryllar av häftiga fiskar och växter. Stormarna som varit den senaste tiden har lagt sig, vågorna har lugnat sig så jag passade även på att surfa lite i helgen. Vattnet håller fortfarande 20 gr, så bara man håller sig i vattnet är det hyffsat varmt men när man kommer upp är det isande vindar som drar in över vattnet.

Vi tar det lungt och är mest ute och försöker suga upp så mycket av Sydney som det är möjligt. Jag har träffat ett gäng som åker mycket Mountain Bike, så jag har varit ute med dem 4-5 ggr på MTB spår runt om Syndey. Vi åker vanligt vis ut tidigt (typ 5 på morgonen) så vi är tillbaks tills famlijen vaknat till.

Malte går bättre och bättre och kan utan problem promenera runt lägenheten utan att trilla.

Oscar har fyllt år och firade födelsedagen på hotellt i Manly.
 IMG_1828
IMG_1829

Hej så länge från Sydney!
IMG_1755

Massvis med foton finns här.

Inga kommentarer: