fredag 17 april 2009

Påsken 2009

Vi bestämde oss för att vi skulle campa över påskhelgen. Jag letade runt på internet och det visade sig att de flesta campingarna var fullbokade. Vi blev tipsade om ett fint ställe, vid vattnet och i en nationalpark. Vi fick en plats och jag bokade. det visade sig sedan att man inte kan ta sig dit med bil utan måste ta en färja dit. Alla som campat vet hur ofantligt mycket grejor man dra med sig. Det skall var stolar, bord, mat och inte minst öl och vin. Hur skulle vi få med oss allt detta på båten??

När vi bestämde oss för att dra ut på camping var vi ju tvungna att köpa ett tält så vi började kolla på affärer efter ngt som skulle passa. Vi har ju en “iglo” hemma så det kändes onödigt att köpa ännu ett sånt. dessutom har jag länge velat ha ett större, med fler rum så man kan ha packning i ett. Vi hittade en trerummare på Ebay som vi bjöd på och vi fick det för $50 (ca 350 kr) vilket var ett kap!! Nypris ligger på kanske 3000 kr. Tältet var använt men jag skulle säga att skicket var som nytt förutom några pinnar som jag bytte ut.
IMG_1176 Hur som helt, vi lyckades släpa med oss allt till campingen, inklusive ett tält på 25 kg!

Det blev en skön helg utan stress och bra väder!!
En kängru besökte oss bakom tältet…tycker fortfarande de är spännande.
IMG_1222 

På måndag (annan dag påsk) var jag på Eastern Creek Raceway igen och körde lite roadracing. I just can’t get enough of it!!
image

I Olympic Park har de “Sydney Eastern show” nu. Det är ett gigantiskt tivoli och det är massvis med utställningar och olika shower. Vi var där på tisdag men det skulle behövas minst en dag till för att man skulle kunna se allt!
Tivolit var kanske dubbelt så stort som Gröna Lund, om man ser till antalet karuseller och kasta-boll-stånd.
Vi gjorde av med massvis med pengar men det var kul och vi spenderade 10 timmar där.
IMG_1252 
Se fler bilder från Påsken i Sydney.

1 kommentar:

Robertsfors sa...

Malte blev tuff i sin nya frisyr.
Hur ska ni klara ett normalt liv i sverige efter alla uppleverser ni får där nere? man bara undrar.
Vi lääängtar efter er.
Pappa ,svärfar,farfar o hans fru.