tisdag 23 december 2008

God Jul



4 kommentarer:

Anonym sa...

God Jul och Gott Nytt År på Er!!!!! Så härligt att läsa hur ni har det!!!! Calle hälsar speciellt till Oscar att en stor bilbana kommer att finnas i vårt nya radhus lagom till när ni kommer hem! Massa kramar från Calle och Johanna :)

Jennie sa...

God fortsättning och Gott Nytt År!
Vi har varit in på Er blogg lite då och då. Kul att se att ni har det bra. Julfilmen var fantastisk.Filmen i dubbelhastighet och lugn musik verkar vara receptet. Härligt att Oscar är på Sportis, lyxiga friidrottsbanor. Nu har äntligen kylan kommit och vi har is i byn. Per-Erik tänkte ringa Niclas i helgen(han fick för sig att ni var hemma över jul)då det var kris i rinkbandylaget. En seger hitills i höst men nu väntar bottenlagen.Förhoppningsvis ligger vi kvar i högsta divisionen när du är hemma igen. Oscars julshow var härlig att se han verkar få en bra utbildning overthere. Var rädda om Er.
Kramar Familjen Jennie Sillén Varmsätra

Anonym sa...

god jul och gott nytt år från Mange Hansson + familj. Ja tennisen thoossssse wheerrre the days! Hahahaha....

Anonym sa...

Hejsan alla och god fortsättning!
Tack för era kommentarer!

J&C
Hehe, Oscar ser fram emot en race på banan men kanske inte lika mycket som jag!!

Jennie
Jo, sprinterbanan går inte av för hackor. En gräsbana där linjerna måste vara fixade med Roundup eller ngt.
Jag har tappat inloggningen till Allehandan så jag har inte kunnat följa restultaten men det är bara att hoppas på att vi ligger kvar bland eliten inför säsongen 2009-2010

Mange
Jag berättade för Malin om tennisen och vilka fajter vi hade. Jag minns speciellt hur övertygade vi var att du smashat på fel sida av nätet en gång!!