tisdag 23 december 2008

Vilken helg (+måndag)

I fredags åkte jag och Mark och såg den nya James Bond filmen "Quantum of Solace". Kommer det en ny Bond film måste man se den. Tycker dock att denna skiljer sig från de andra filmerna. I alla fall de tidigare. De senare har blivit mer vanliga actionrullar, snarare än klassiska bond filmer där agentens Aston Martin är fullproppad med finesser. Den han hade i denna hade inga!!! Vi fick inte ens se Q!!
Det var trots allt en riktigt bra film som skall ses!!

I lördags var vi ju på Eastern Creek receway, se inlägg nedan.

I söndags åkte vi till Palm Beach ( 33°35'49.29"S 151°19'29.25"O) en bit norrut från Sydney. Det är en underbar strand med härliga vågor. Nathalie, en svensk aupair som vi träffat, var med oss.

I måndags åkte vi in till Darling Harbour i centrala Sydney. Det är härligt i stan med julspynt, soligt och varmt.

Jag och Oscar gick på IMAX. Det är en bio där formatet är dubbelt så stort som en vanlig bio. duken var ENORM. De har dessutom 3D effekt på filmerna då man bär speciella glasögon som vi fick låna. Det var riktigt häftigt!! Duken var kanske 15 m från oss men figurerna i filmen var ibland i knät på oss. barnen i salongen viftade med händerna framför sig för att ta på figurerna. Innan filmen gjorde de reklam för "Wild Ocean". Det var häftigt med fiskstim som simmade över huvudet på oss och hajar som sniffade oss i ansiktet!

Se bilder från helgen.

Inga kommentarer: